mijn ikje

Vermeyen Lesley

Al mijn hele leven voel ik de nood om te creëren. Het zorgt er voor dat ik meer vat krijg op de wereld. Als kind zocht ik al naar manieren om mezelf uit te drukken en nog steeds is dit spelen met realiteiten, via verschillende materialen, het moment waar ik compleet mezelf kan zijn.

Als leerkracht op verschillende scholen en academies wist ik mijn kennis en passie met vele kinderen, jongeren en volwassenen te delen. De laatste jaren werkte ik als beeldend therapeut met jongeren en mocht ik de kracht van het medium ten volle ontdekken binnen de prachtige processen die tot stand kwamen tijdens zowel individuele als groepssessies. Momenteel combineer ik het lesgeven aan de hogeschool PXL te Hasselt binnen de opleiding creatieve therapie met mijn, tot nu toe, grootste creatie, atelierIK.

Ik hoop hier, binnen een ongedwongen sfeer, mensen te begeleiden binnen hun unieke, creatieve proces. Zonder verwachtingen, vanuit zichzelf. Zowel binnen therapeutische sessies als binnen workshops, kampen en belevingsateliers is de creatieve daad en zijn scheppende karakter de basis. jij kan hier helemaal JIJ zijn, fouten bestaan hier niet.

Opleiding:

Master, beeldende kunsten, mixed media, PXL, Hasselt

Aggregatie, PXL, Hasselt

Banaba, creatieve therapie, beeldend, PXL Hasselt

De zovele mensen die me wisten te inspireren, te raken, me dichter bij mezelf brachten, me dingen leerden, me lieten wankelen, me uitdaagden en omarmden, confronteerden, met me in gesprek gingen, me hebben aangezet tot denken, ...

Wil je meer over me weten? Ik vertel het je graag.

Spelend met mijn realiteiten

Creëren, zoeken, experimenteren, beschilderen, scheuren, berusten, tekenen, spelen, ... ik kan zelf niet zonder. Via verschillende creatieve ingrepen geef ik vorm aan de wereld rondom mij, speel ik met mijn realiteiten, op mijn unieke manier.

Kan ik iets voor jou creëren? Graag! Van geboortekaartjes tot muurschilderingen, van een portrettekening tot een schilderij, van een 'klein gelukje' tot een uniek beschildert jasje, van handettering tot een persoonlijk creatief cadeau. Heb je zelf een idee? Ik maak graag tijd om samen te brainstormen en jouw realiteiten uit te werken.

Omdat spelen zo belangrijk is, staat atelierIK in voor het ontwerp van ecologische speeltoestellen en groene buitenruimtes.

Follow us

  • Facebook - White Circle