top of page
IMG_3518_edited.jpg
IMG_4051_edited.jpg
IMG_2770_edited.jpg

Workshops beleven

Ook volwassenen kunnen bij atelierIK terecht om creatief te beleven, te spelen, te voelen en te leren. Via workshops staan we stil bij bepaalde technieken, materialen of methodieken. Tevens zijn er belevingsateliers, waar we tijd maken voor onszelf. We staan bewust stil. We exploreren het beeldend medium en onszelf, stellen onszelf open om ontdekkingen te doen, te beleven, te fantaseren en in beelden te spelen. 

 

Leren, spelen, voelen, beleven... (ook op verplaatsing)

Bij atelierIK is het proces van het allergrootste belang. Binnen dit procesmatig werken koppelt atelierIK creativiteit aan emoties. We staan stil bij het denken, voelen en handelen. Om dit denkkader te integreren binnen het onderwijs voorziet atelierIK workshops voor onderwijzend personeel. Dit om zich bij te scholen en meer zicht te krijgen op het creatief proces van zichzelf en hun leerlingen. Het spelen, fantaseren en creëren koppelen we hier aan gevoelens, gedachten en handelingen. Daarnaast wil atelierIK ook nieuwe technieken aanleren en grenzeloos inspireren.

Je kan atelierIK naar jouw school laten komen om zowel het personeel als kinderen creatief te inspireren.

Creatieve (verdiepende) teambuilding

Binnen een creatieve teambuilding richten we ons op relevante thema's zoals samenwerken en communicatie. Collega’s leren elkaar beter kennen en ervaren door middel van de metafoor van het kunstwerk, dat het geheel groter is dan de som der delen. 

bottom of page